ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

2024-05-03 13:47

                                                                        ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Το σωματείο μας καταγγέλλει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού που αρνήθηκε πεισματικά να μας ενημερώσει  σχετικά με το καθεστώς που ισχύει για την μεγάλη Πέμπτη στη νυχτερινή βάρδια στα τμήματα διανομής και επικόλλησης.

Η νυχτερινή βάρδια ξεκινάει την εργασία της 22.00 βράδυ Μ. Πέμπτης και τελειώνει 6.00 το πρωί Μ. Παρασκευής, ημέρα που όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν παραδοσιακά αργία λόγω εθιμοτυπικής αργίας της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι ενώ ζητούσαν να ενημερωθούν από το σωματείο για το αν πρέπει να υπογράψουν υποχρεωτικά άδεια, όπως τους ζήταγε το HR,  το HR  μέσω των προϊσταμένων απειλούσε ότι αν δεν υπογράψουν θα χάσουν το μεροκάματο ή ότι θα τους αλλάξουν βάρδια και ότι το Σωματείο δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται.

Μάλιστα τους έλεγαν ότι έχουν ρωτήσει το τμήμα επιθεώρησης εργασίας και ακόμα και εκεί να πάνε δεν θα κερδίσουν κάτι. Λες και η επιθεώρηση είναι εργοδοτικό γραφείο και όχι τμήμα για να επιλύσουν τα προβλήματα τους οι εργαζόμενοι… Εκεί φτάσανε!

Η συνήθης τακτική της εταιρείας των διακρίσεων και των απειλών.

Προειδοποιούμε πως στη περίπτωση που δοθούν άδειες ή χαθούνε μεροκάματα θα προσφύγουμε για διάκριση μεταξύ εργαζομένων. Δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίζονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά από την εταιρεία.

Συνάδελφοι

Το σωματείο μας μάχεται καθημερινά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Αυτός ο αγώνας είναι διαρκής και δύσκολος. Μην διστάσετε να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε σας έκανε να νιώσετε αδικία και ασέβεια από την εταιρία.

Σε αυτή τη μάχη σας θέλουμε δίπλα μας γιατί εσείς είστε η δύναμή μας, εσείς είστε η φωνή μας .

Κατεβάστε το pdf από εδώ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    

    ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                       ΑΓΙΑΣΣΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode