ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2024-04-04 15:06

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το σωματείο μας στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους στις εγκαταστάσεις της ΦΑΜΑΡ σε Αυλώνα, Θήβα, Ανθούσα και Άλιμο που συμμετείχαν στις δίωρες στάσεις εργασίας που προκήρυξε το σωματείο μας στις 3 Απριλίου ξεπερνώντας τις πιέσεις, τους φόβους και τις οικονομικές τους δυσκολίες, δείχνοντας πως οι ανάγκες μας είναι ουσιώδεις και δεν χωράνε καθυστερήσεις και κοροϊδία.

Το επόμενο ηχηρό μήνυμα προς τη διοίκηση θα δοθεί με τη συμμετοχή μας στην πανελλαδική απεργία στις 17 Απριλίου με το αίτημα ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας – φρένο στην ακρίβεια.

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του τμήματος επικόλλησης για τις έμμεσες απειλές στους εργαζόμενους για αλλαγή βάρδιας σε περίπτωση συμμετοχής στις κινητοποιήσεις. Αυτό έρχεται σε συνέχεια με την αδιαφορία που επιδεικνύει στις συστάσεις του σωματείου μας για την άσχημη συμπεριφορά υπεύθυνων βάρδιας αλλά και τη προτροπή – εκφοβισμό στελέχους του οικονομικού τμήματος της Διανομής, να μην ασχολούνται οι εργαζόμενοι με το Σωματείο μας και να μην ψηφίσουν στις πρόσφατες εκλογές μας. Όπως έχουμε δηλώσει και στη διοίκηση της εταιρείας επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Οι συνάδελφοι μας με τη μαζική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα του Σωματείου μας στους χώρους παραγωγής των περισσοτέρων εργοστασίων, στείλανε ένα μήνυμα ενότητας και αγωνιστικής διάθεσης στη διοίκηση της εταιρείας  εξουσιοδοτώντας το Σωματείο μας, με τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας μας ΠΟΙΕΦΣΕΚ, να παλέψει για πραγματικές αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους μόνιμους και εργολαβικούς και την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης που θα δώσουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.

ΥΣ. Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας και επικεντρωθείτε στο ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ  και στη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις.  Οι κινητοποιήσεις δεν πετυχαίνουν με διχαστικές  και ασόβαρες ανακοινώσεις, που τον μόνο που διευκολύνουν είναι η ίδια η εταιρεία.

Νισάφι πια! (αυτό είναι copy - paste…)

                                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    

                     ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΑΓΙΑΣΣΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode