ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

2024-04-28 19:50

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Με αίσθημα ευθύνης και συνέχειας στις αγωνιστικές παραδόσεις, το Σωματείο μας ανακοινώνει την συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία της Πρωτομαγιάς 2024. Η ημέρα αυτή, σύμβολο των εργατικών αγώνων, αποτελεί για εμάς ένα ορόσημο αλληλεγγύης και αγώνα για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Η Πρωτομαγιά, με τις ρίζες της να εντοπίζονται στα γεγονότα του Σικάγο το 1886, όπου εργάτες θυσίασαν τη ζωή τους αγωνιζόμενοι για το οκτάωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας, παραμένει ένας φάρος για την εργατική τάξη σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, ενώπιον των νέων προκλήσεων και της αυξανόμενης ανασφάλειας στον χώρο εργασίας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ να σταθούμε ενωμένοι και αποφασιστικοί. Η συμμετοχή μας στην απεργία είναι μια έκφραση αλληλεγγύης προς όλους τους εργαζόμενους και μια δήλωση ότι οι αγώνες για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας συνεχίζονται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, ενώνοντας τη φωνή μας με εκείνη των εργαζομένων από κάθε γωνιά της χώρας.

 

 

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εργατικό Κέντρο 10.30 π.μ.

ΘΗΒΑ: Κεντρική Πλατεία Θήβας 11.00 π.μ.

ΑΘΗΝΑ: Πλατεία Κλαυθμώνος 11.00 π.μ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    

        ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                       ΑΓΙΑΣΣΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode